VAKANTIEHUIS
 

De vrijstaande bungalow is gebouwd in Hongaarse stijl en telt vier kamers. Het ligt gelegen op ruim 600 m2 grond met gras. De tuin is voor een gedeelte omheind door een lage groene heg. Achter in de tuin staan enkele hoge bomen (Robinia’s) en in de voortuin lage Robinia’s. Het huis telt twee terrassen waarvan één overdekt. Naast het huis bevindt zich een garage met een oprit waarop een auto geparkeerd kan worden.

Ons huis is geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen. Het heeft 3 tweepersoons slaapkamers, waarvan 1 tweepersoonsbed, 1 stapelbed en 2 x 1 persoonsbed. Het huis heeft een ruime woonkamer van 5.00 m bij 5.00 m met 2 x 2,5 zitbanken. En een heerlijke fauteuil met een voetenbank.

Aangrenzend bevindt zich de openkeuken waarin een eettafel voor 6 personen staat, een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker en een complete keukeninventaris.

Alle kamers bevinden zich op de begane grond. De badkamer heeft een douche en wastafel.

Verder is er een tv met satelliet ontvangst, radio en cd en dvd-speler.

De ligging van de tuin is op het zuiden. U kunt de hele dag van de zon genieten en achter het huis zijn er ook schaduwrijke plekken te vinden.

De garage is voor privé gebruik.


 
Vakantiehuis 03
 
Vakantiehuis 09